Фінал конкурсу «Український борщ – національний бренд кулінарної культури»

Фінал конкурсу «Український борщ – національний бренд кулінарної культури» Київська Мала академія наук запрошує на фінал Всеукраїнського конкурсу учнівської молоді «Український борщ – національний бренд кулінарної культури», який відбудеться 17 червня 2021 року об 11.00.
Метою конкурсу стала підтримка України в поданні номінаційного досьє «Культура приготування українського борщу» для включення до репрезентативного списку нематеріальної культурної спадщини людства та популяризація  національної кухні через знайомство з її кулінарними традиціями. Його учасники з різних куточків країни креативно та нестандартно розповіли родинні рецепти борщу, познайомили з сімейними традиціями, поділилися секретами.  Журі було нелегко визначити найкращих. І ось, нарешті, фінал!

У фіналі конкурсу Вас чекає не тільки нагородження переможців, а й зустрічі з

Еміне Джапаровою, першою заступницею Міністра закордонних справ;

Світланою Фоменко, заступницею Міністра культури та інформаційної політики України;

Ніною Крамарєвою, дипломаткою відділу (Секретаріату) Національної комісії у справах ЮНЕСКО Департаменту міжнародних організацій Міністерства закордонних справ України;

Сергієм Неділько, директором Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді Міністерства освіти і науки України;

Михайлом Поплавським, президентом Київського національного університету культури і мистецтв, професором, доктором педагогічних наук

Олександром Реєнтом, головою Національної спілки краєзнавців України, доктором історичних наук, професором;

Євгеном Клопотенком, кулінарним експертом, шеф-кухарем, співголовою ГО «Інститут культури України».

Для перегляду підключайтесь до конференції Zoom

https://zoom.us/j/92814159130?pwd=MXI0YnREblVVbEVlUzZ2akhyNVd0UT09

Ідентифікатор конференції: 928 1415 9130

Код доступу: 170621

 

Чекаємо!
Версія для друку Опубликовано: 16 Червня 2021
Поділитись: