«Що таке мікрогрін і з чим його їдять?»

«Що таке мікрогрін і з чим його їдять?» Вихованці відділення економіки Київської МАН беруть участь в акції "Здорова їжа - здоровий спосіб життя".

17 квітня разом з учасниками підліткового клубу для дітей з інвалідністю «Від мрії до дії» вони долучилися до інклюзивного майстер-класу вихідного дня на платформі Zoom «Що таке мікрогрін і з чим його їдять?». Захід проводила Вікторія Панасюк, засновниця та керівниця соціального проєкту "Особливі", тренерка, викладачка, мотиваційна спікерка, громадська активістка. Учні дізналися, що вирощувати дома різноманітні маленькі паростки - соняшника, гороху, гречки, крес-салату, руколи, гірчиці, редису, дайкону, люцерни, сочевиці, цибулі, броколі, базиліку, капусти кольрабі, капусти червоної та інших культур можна швидко та просто. Ці паростки приносять максимум користі здоров"ю завдяки високому вмісту вітамінів, а ще вони дуже смачні. Впевнені, що скоро наші юні науковці самі з радістю виростять мікрогрін на підвіконні, а ми поділимося з вами фото та враженнями наших маленьких садівників.

Версія для друку Опубликовано: 19 Квітня 2021
Поділитись: